Zomer evenementen

Nieuws

Zomer evenementen

ijsbaan nieuw.jpg

Als de coronamaatregelen dit toelaten

In de zomermaanden wordt het IJssportcentrum gebruikt voor verschillende evenementen. Je vind hier de data van de events die deze zomer in de planning staan als de coronamaatregelen het toelaat.


Vrije markten

Al tientallen jaren vinden er markten plaats in de zomer op het IJssportcentrum. Een ideale locatie en ruimte voor 200+ kramen. In samenwerking met Organisatiebureau van Aerle uit Helmond worden deze markten georganiseerd.
Deze zomer zijn de markten op Zondag 27 Juni en Zondag 5 September


interesse in een kraam neem dan contact op met organisatiebureau van Aerle klik hier


Dynamo Metal Fest 2022

Sinds 2015 is het IJssportcentrum het decor van Dynamo Metal Fest. Een fantastisch uniek festival in de regio met een bezoekersaantal van 10.000 personen. Deze zomer staat DMF geboekt op Zaterdag 21 en Zondag 22 Augustus.


Kaarten zijn al te koop via de volgende link klik hier

Stoffenspektakel 2022

Sinds 2019 is het Stoffenspektakel op het IJssportcentrum neergestreken na het sluiten van het beursgebouw. Dit evenement wat jaarlijks door 4 landen trekt is zeer ruim van opzet en een must see voor handelaren , mode opleiding leerlingen en docenten en creatievelingen.
U vind hier stoffen van 1 per meter tot 250 per meter en alle attributen voor het maken en verwerken van de stoffen. Een complete beurs onder 1 dak.


Deze zomer staat het Stoffenspektakel Eindhoven gepland op zondag 26 September


Voor meer info gaat u naar de website van het stoffenspektakel klik hier

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.