Abonnement , Passe-partout & Rittenkaarten
Binnen

Abonnement , Passe-partout & Rittenkaarten

Abonnement, Passe-partout & 12 rittenkaarten

Op het IJssportcentrum hebben we 3 mogelijkheden tot het kopen van een meerritten kaart.

Met deze kaarten schaatst je voordeliger per bezoek.

12 Rittenkaart ( beschikbaar v.a. okt-2023 )

Ontdekt u net de schaatssport en wilt u dit seizoen met uw gezin , familie of vrienden een aantal keer komen schaatsen raden wij u de 12-rittenkaart* aan. Deze kaart komt wel op uw naam te staan maar met deze kaart heeft u met meerdere personen tegelijk toegang. Ideaal dus als je een keer een vriend of vriendin mee wilt nemen of je neefje of nichtje bijvoorbeeld. De 12 rittenkaart heeft een geldigheid van 1 jaar na aankoop en kost ................. ( Excl. aanschaf barcode kaart eenmalig 7.50 euro )

Passe-Partout ( beschikbaar v.a. okt-2023 )

Wil je je schaatsvaardigheid verbeteren en ben je van plan wekelijks te komen schaatsen raden wij het Passe-Partout* aan. Dit product kost u eenmalig ............... en daarna betaal je per keer dat je komt schaatsen slechts 2 entree ( i.p.v. 8 euro ). Een ander voordeel van de kaart is dat je via de tourniquets naar binnen kunt ( als je een 2 euro munt meeneemt ) en niet in de rij voor de kassa hoeft te staan. Deze kaart is persoonsgebonden en mag niet uitgeleend worden. Na entree blokkeert de pas voor 5 uur . Het Passe-Partout heeft een geldigheid van 1 jaar na aankoop. ( Excl. aanschaf barcode kaart eenmalig 7.50 euro )

Abonnement ( beschikbaar v.a. okt-2023 )

Ben je een fanatiek schaatser en kom je meerdere keren per week schaatsen raden wij een Abonnement* aan. De abonnementen in Eindhoven zijn een van de voordeligste van Nederland en je betaalt geen entree meer maar eenmalig een bedrag van .................... voor het gehele seizoen. Een ander voordeel van de kaart is dat je via de tourniquets naar binnen kunt en niet in de rij voor de kassa hoeft te staan. Een abonnement heeft een geldigheid van 1 seizoen , wij raden je dan ook aan deze direct bij start van het seizoen deze te kopen om het voordeel zo groot mogelijk te maken. ( Excl. aanschaf barcode kaart eenmalig 7.50 euro )

Barcode / QR Kaart *

Alle genoemde producten worden op onze ''schaatspas'' geplaatst. met deze pas (een barcodekaart) heb je toegang via de tourniquets of de kassa. Deze pas kost eenmalig 7.50 en wordt jouw eigendom. Deze pas is jaarlijks opnieuw te verlengen of op te waarderen. Bij een 1e aanschaf van een van bovenstaande producten komt er dus eenmalig 7.50 extra kosten voor de pas bij.

Wat heb je nodig?

  • Warme kleding
  • Handschoenen
  • Uithoudingsvermogen
  • Gezelligheid
  • Eventueel eigen schaatsen en een helm

Tarieven

12 rittenkaart ( niet persoons gebonden )
0,00Bestellen
Abonnement seizoen 2023-2024 ( persoons gebonden )
0,00Bestellen
Kerstvakantie pas ( Persoons gebonden )
0,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.