Abonnement & 12-Rittenkaart
Binnen

Abonnement & 12-Rittenkaart

Abonnement & 12 rittenkaart

Op het IJssportcentrum hebben we 2 mogelijkheden tot het kopen van een meerritten kaart.

Met deze kaarten schaatst je voordeliger per bezoek.

12 Rittenkaart

Ontdekt u net de schaatssport en wilt u dit seizoen met uw gezin , familie of vrienden een aantal keer komen schaatsen raden wij u de 12-rittenkaart* aan. Deze kaart komt wel op uw naam te staan maar met deze kaart heeft u met meerdere personen tegelijk toegang. Ideaal dus als je een keer een vriend of vriendin mee wilt nemen of je neefje of nichtje bijvoorbeeld. De 12 rittenkaart heeft een geldigheid van 1 jaar na aankoop en kost 88.00 euro ( Excl. aanschaf barcode kaart eenmalig 7.50 euro )

Abonnement

Ben je een fanatiek schaatser en kom je meerdere keren per week schaatsen raden wij een Abonnement* aan. De abonnementen in Eindhoven zijn een van de voordeligste van Nederland en je betaalt geen entree meer maar eenmalig een bedrag van 209 euro voor het gehele seizoen. Een ander voordeel van de kaart is dat je via de tourniquets naar binnen kunt en niet in de rij voor de kassa hoeft te staan. Een abonnement heeft een geldigheid van 1 seizoen , wij raden je dan ook aan deze direct bij start van het seizoen deze te kopen om het voordeel zo groot mogelijk te maken. ( Excl. aanschaf barcode kaart eenmalig 7.50 euro )


Passe-Partout komt te vervallen per seizoen 23-24

Het Passe-Partouts is niet meer beschikbaar vanaf komend seizoen. U kunt kiezen voor een Abonnement of een 12 Rittenkaart.

Voor de huidige Passe-Partout houders komt er een overgangsregeling voor dit seizoen. Dit wil zeggen dat personen met een Passe-Partout die afloopt in het Schaatsseizoen 23-24 deze voor een X bedrag per dag kan verlengen tot het einde van het seizoen. ( 17 Maart 2024 ) DIT KAN ALLEEN AAN DE KASSA , NIET ONLINE !!!

Normaal verlengt u uw Passe-Partouts voor 1 jaar , dit is nu niet meer mogelijk omdat het product komt te vervallen. Meer info krijgt u aan de kassa van het IJssportcentrum bij verlenging.


Barcode / QR Kaart *

Alle genoemde producten worden op onze ''schaatspas'' geplaatst. met deze pas (een barcodekaart) heb je toegang via de tourniquets of de kassa. Deze pas kost eenmalig 7.50 en wordt jouw eigendom. Deze pas is jaarlijks opnieuw te verlengen of op te waarderen. Bij een 1e aanschaf van een van bovenstaande producten komt er dus eenmalig 7.50 extra kosten voor de pas bij.

Wat heb je nodig?

  • Warme kleding
  • Handschoenen
  • Uithoudingsvermogen
  • Gezelligheid
  • Eventueel eigen schaatsen en een helm

Tarieven

12 rittenkaart ( niet persoons gebonden )
0,00Bestellen
Abonnement seizoen 2024-2025 ( persoons gebonden )
0,00Bestellen
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.