Buiten

Tarieven & Openingstijden

Schaatsplezier bij IJssportcentrum EindhovenOnze entree tarieven vindt u onder aan deze pagina !


Tarieven voor meer rittenkaarten vind u hier


Tarieven voor scholen en groepen vind u hier


Tarieven voor Kinderfeestjes vind u hier
Bij IJssportcentrum Eindhoven heb je de beschikking over 3 schaatsbanen. Kom gezellig schaatsen en ontdek de mogelijkheden van onze accommodatie.

In de binnenhal vind je een 30x60m baan waar wij de nieuwste muziek draaien en regelmatig de disco verlichting aanstaat. Een gezellige baan om met vrienden en familie je rondjes of ''kris kras'' door elkaar te schaatsen.

Buiten maar wel overdekt ligt onze 400 meter baan. Op deze baan gelden andere regels dan op de 30x60 banen. Het is alleen toegestaan om linksom te schaatsen op deze baan. Daarnaast mogen personen met noren en ervaring alleen op de binnenste baan schaatsen ( de snelle baan ) , alle overige schaatsers dienen aan de buitenkant te blijven schaatsen van de baan. Op deze baan kan je je rondes bijhouden met het My laps systeem ( transponder noodzakelijk ) en realtime zien naast de baan op een scherm. Ook is deze baan uitermate geschikt om te leren schaatsen en met je vrienden en/of familie je rondjes te maken.

Achter de 400m baan ligt nog een overdekte 30x60m baan. Deze baan wordt doordeweeks regelmatig gebruikt door scholen of voor recreatief ijshockey. Deze baan is in het weekend altijd gesloten door trainingen en wedstrijden.

We begroeten je graag op het IJssportcentrum om een leuk en sportief uitje te hebben met je vrienden en/of familie.

Team IJssportcentrum Eindhoven

Wat heb je nodig?

  • Warme kleding
  • Handschoenen
  • Plezier
  • Gezelligheid
  • Uithoudingsvermogen
  • Eventueel je eigen schaatsen en helm

Tarieven

Entree ticket 4 - 64 jaar
9,25
Entree ticket 65+
7,90
Bezoekers ticket inclusief 1 consumptie
8,00
Gezinskaart ( 4 pers. familie 1 pers 21+ )
33,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.