Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Het ijskoudste feestje van het land

Op het IJssportcentrum kan je een leuk en sportief kinderfeestje vieren. We hebben 2 opties op dit moment voor een schaatsfeestje;

  • Schaatsfeestje met feestmenu
  • Schaatsfeestje met instructeur en feestmenu ( niet mogelijk op dit moment )

Kinderfeest Arrangement is voor kinderen tot en met 12 Jaar.

Let op dat schaatshuur niet is inbegrepen bij de prijs van het schaatsfeestje.

Er zit geen maximum tijd aan een schaatsfeestje. Je bepaalt zelf wanneer je arriveert en kan blijven tot onze sluitingstijd in het betreffende schaatsblok.

Er mogen maximaal 2 ouders/begeleiders per groep kosteloos mee naar binnen als deze niet gaan schaatsen , anders betalen zij normale entree van 8.80 euro.

Er worden geen tafels gereserveerd voor Kinderfeestjes , u kunt gebruik maken van de picknick banken rondom de ijsbanen of de tafels in de Horeca bij beschikbaarheid.

Schaatsfeestje met Feestmenu ; € 15.00 p.p. ( minimaal 6 personen )

Recreatief vrij schaatsen met uw groep op 3 beschikbare banen inclusief Feestmenu! Het feestmenu bestaat uit frietjes met saus, snack en een Slush Puppy.

Als alternatief voor personen die geen Friet wensen zijn er Poffertjes beschikbaar ( 12 stuks ).

Heb je allergieën? Laat het ons dan weten.

Ouders/begeleiders dienen consumpties en/of eten zelf in de horeca te betalen. De schaatsverhuur is niet inbegrepen. ( €5.00 per paar )Schaatsfeestje inclusief instructeur met Feestmenu; Niet mogelijk op dit moment

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.