Horeca

Rust even uit en warm lekker op !

I.v.m. personele uitdagingen is onze horeca niet op alle momenten geopend. Wanneer de horeca gesloten is kunt u gebruik maken van de automaten.

In de automaten vindt u frisdrank , snoep en warme dranken.

Op dit moment is de horeca op dinsdag- en donderdag overdag gesloten.

Onze horeca gelegenheden ;

De Doorloper

''De Doorloper'' bevind zich op de begane grond in het midden van de accommodatie. Je kan hier met schaatsen aan een hapje en drankje bestellen. Vanuit dit restaurant heb je zicht op de binnenbaan en kan je even opwarmen en uitrusten onder het genot van een goede kop Douwe Egberts koffie of een lekkere warme chocomel ( de enige echte natuurlijk ! ). Liever een sportdrankje of Gluhwein is dat natuurlijk ook mogelijk. In dit restaurant vindt je ook onze keuken en frituur waar verschillende etenswaren beschikbaar zijn zoals een tosti, worstenbroodje en appelflap en natuurlijk een frietje (geen patat) met snack.


Het schaatshuis

''Het Schaatshuis'' is ons restaurant op de 1e verdieping. Dit is ingericht als een skihut achtige locatie die je in een wintersportgebied aantreft. Gezellig , open en geschikt voor het ontvangen van groepen tot 250 personen. Vanuit dit restaurant is er zowel een mooi zicht op de binnenbaan alsmede de 400m baan. Dit restaurant is niet te betreden met schaatsen aan . In dit restaurant bieden we verschillende menu's aan en kan je ook kiezen uit een groot assortiment (alcoholische) dranken , waaronder een aantal speciaal bieren. Deze ruimte is uitermate geschikt voor een (bedrijf)feest/ uitje en wij kunnen naast ons huidige aanbod alles naar wens verzorgen m.b.t. de consumpties en menu's.

Van een borrel , tot een lunch en complete buffetten. We hebben vele mogelijkheden en bereiden het meeste eten zelf vers in onze keuken.

Voor info kunt u mailen met horeca.ijssportcentrumeindhoven@sportfondsen.nl

Openingstijden Horeca

Maandag


11.00-22.00 Begane grond

Dinsdag


17.00-23.00 1e verdieping ( QR code verplicht )

Woensdag


11.00-22.00 Begane grond

Donderdag


17.00-23.00 1e verdieping ( QR code verplicht )

Vrijdag


11.00-21.30 Begane grond

Zaterdag


09.00-18.00 Begane grond

Zondag


09.00-18.00 Begane grond

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.