Horeca

Rust even uit en warm lekker op !

In onze horeca kun je terecht voor een lekker kopje koffie, warme chocomel, een gezonde lunch of vette hap. Bekijk hier onze

In ons IJssportcentrum zijn 2 horeca gelegenheden beschikbaar. Dit zijn 2 totaal verschillende ruimtes voor verschillende groepen.

Daarnaast staan er verschillende betaalautomaten naast de banen waar u snoep , chips en verschillende (fris)dranken kunt kopen met pin of contant geld.

De Doorloper

''De Doorloper'' bevind zich op de begane grond in het midden van de accommodatie. U kunt hier met uw schaatsen aan uw hapje en drankje bestellen. Vanuit dit restaurant heeft u zicht op de binnenbaan en kunt u even opwarmen en uitrusten onder het genot van een goede kop DE koffie of een lekkere warme chocomel ( de enige echte natuurlijk ! ). Heeft u liever een sportdrankje of Gluhwein is dat natuurlijk ook mogelijk. In dit restaurant vindt u ook onze frituur en kunt u verschillende etenswaren bestellen zoals een tosti, worstenbroodje en appelflap.


Het schaatshuis

''Het Schaatshuis'' is ons restaurant op de 1e verdieping. Dit is ingericht als een skihut achtige locatie die u in een wintersportgebied aantreft. Gezellig , open en geschikt voor het ontvangen van groepen tot 250 personen. Vanuit dit restaurant heeft u zowel een mooi zicht op de binnenbaan alsmede de 400m baan. Dit restaurant kunt u niet betreden met uw schaatsen aan . In dit restaurant bieden we verschillende menu's aan en kunt u ook kiezen uit een groot assortiment (alcoholische) dranken , waaronder een aantal speciaal bieren. Deze ruimte is uitermate geschikt voor een (bedrijfs)feest/ uitje en wij kunnen naast ons huidige aanbod alles naar uw wens verzorgen m.b.t. de consumpties en menu's.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.