Over ons

Van harte welkom bij IJssportcentrum Eindhoven

In onze gezellige accommodatie kun je op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, iets leuks te doen of om iets nieuws te leren. Je vindt bij ons altijd een activiteit die bij jou past.

Wij beschikken over 3 ijsbanen met een totaal oppervlakte van 8400m2 schaatsplezier. Al onze banen zijn overdekt of binnen , u schaatst dus nooit in de regen.

Een 400 meter baan om uw (snelle)rondes te schaatsen en 2 zogeheten ''ijshockey'' banen ( 30x60m) waarop je kris kras door elkaar kunt schaatsen en op speciale tijden activiteiten kunt doen zoals recreatief ijshockey.

Je kunt onze accommodatie gemakkelijk bereiken met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. We hebben voldoende parkeergelegenheid voor zowel de auto als de fiets. Parkeren is gratis. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij halte Antoon Coolenlaan.

De accommodatie is toegankelijk voor mindervaliden. Onze accommodatie beschikt over 1 speciale parkeerplaats, gelijkvloerse en drempelvrije entree en toiletten.

Heb je lekker gesport en wil je nog even bijpraten? Kom dan langs in onze gezellige horeca voor een kop koffie of een gezond broodje. Bekijk [hier] onze menukaart.

Over Sportfondsen

Al in 1923 heeft Sportfondsenoprichter Han Bierenbroodspot de basis gelegd om bewegen voor iedereen toegankelijk te maken. Ook anno nu geloven wij in de kracht van bewegen, in de kracht van mentale uitdaging en in het plezier dat het geeft om dat samen te doen. Voor een gezond lichaam en een gezonde geest, dat gaat dus over meer dan zwemmen, meer dan sport zelfs. Het draagt bij aan een fysiek, mentaal én sociaal vitale maatschappij. Wij geloven in de kracht van samenwerking, om samen te organiseren wat mensen alleen niet voor elkaar krijgen. Zelfredzaamheid, zonder het alleen te doen.

Sportfondsen. Voor een vitaal Nederland.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.