Schaatsseizoen 2021/2022 Start 16 Oktober

Nieuws

Schaatsseizoen 2021/2022 Start 16 Oktober

iStock-471270790.jpg

Het seizoen start 16 Oktober weer !

Zaterdag 16 Oktober start het nieuwe schaatsseizoen weer vanaf 10.00 uur.

Het weekend ( 16 & 17 Oktober ) kunt u komen schaatsen voor slechts 5 euro. Beide dagen is het IJssportcentrum geopend van 10.00-18.00 uur.

Kunnen wij je weer begroeten en ons vernieuwde IJssportcentrum laten zien. Sinds de coronaperiode zijn er een aantal nieuwe dingen bijgekomen. Zo zijn er podia gebouwd naast de binnenbaan om beter zicht te hebben op de baan als u geniet van uw kinderfeestje of gewoon een warme chocomel met slagroom. In de entree vindt u een zitje waar u kunt genieten van een kop koffie of thee op momenten dat de horeca niet geopend is.

Ook is er in de entree een groene muur gecreëerd met een speciaal IJssportcentrum Neon Sign. Ben jij een van de eerste met een foto van onze vernieuwde muur met neon sign ? Naast deze vernieuwingen zijn er nog een aantal leuke toevoegingen , vind jij ze allemaal ?

Voor de Passe-partouts houders zijn alle kaarten verlengd naar rato , hier heeft in rond April / Mei al bericht over gehad met welke periode uw pas verlengd is. Alle abonnementhouders hebben een mail ontvangen met een ander aanbod. Bent u in het bezit van een 10-rittenkaart , passe-partouts of abonnement en heeft u nog geen mail ontvangen met aanbod mail ons dan op ijssportcentrumeindhoven@sportfondsen.nl

Tot Snel !

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.